Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez en Ajax verlengen samenwerking tot 2013

Laatste update:

In het seizoen 2006/07 maakte Suárez de overstap van Nacional naar FC Groningen. Vanaf het seizoen 2007/08 speelt de aanvaller voor Ajax. Op 15 augustus 2007 maakte hij zijn debuut voor het eerste elftal van de club in de voorronde Champions League-wedstrijd tegen Slavia Praag (0-1). Suárez speelde tot nu toe 116 wedstrijden voor Ajax en maakte daarin 80 doelpunten.

"Ajax is een prachtige club en het elftal is in ontwikkeling", vervolgt Suárez. "Ik heb vertrouwen in de werkwijze van de trainer. Dat Nicolás Lodeiro komt heeft me het laatste zetje gegeven.”

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties