Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Suárez hakt knoop door en brengt transfersoap in stroomversnelling'

Laatste update:

Wenger zou groen licht gekregen hebben voor een bod van 46 miljoen euro. Eerder werd al een bod van 34,4 miljoen euro uitgebracht, maar dat sloeg Liverpool af. In het contract van Suárez met the Reds staat een complexe transferclausule van 46 miljoen euro. Het management van de Uruguayaan is van mening dat een dergelijk bedrag afdoende is om de spits te laten gaan, maar Liverpool claimt dat de club bij een dergelijk bod alleen de aanvaller hoeft te informeren over de interesse. Men hoeft naar verluidt niet per se in te stemmen.

Suárez had eerst zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid, maar de topclub uit Spanje werd niet concreet en was sowieso niet van plan om de hoofdprijs voor de ex-speler van FC Groningen en Ajax te betalen. Arsenal werd de laatste weken met Gonzalo Higuaín in verband gebracht. Real Madrid weigert echter plotseling om de aanvaller voor minder dan veertig miljoen euro te laten vertrekken. Dit omdat Carlo Ancelotti zou hebben besloten dat de Argentijn niet weg mag gaan.

Wayne Rooney was eveneens een optie voor Wenger, die meermaals aangaf dat de salariseisen van de Engels international geen probleem waren. De aanvaller lijkt echter op weg naar Chelsea, dat een formeel bod van naar verluidt 20 à 25 miljoen euro bij Manchester United heeft neergelegd. Zodoende lijkt Suárez de beste papieren te hebben om de voorhoede van the Gunners van nieuwe impulsen te voorzien.

Van Liverpool naar Arsenal is een sportieve verbetering

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
5
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
10
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
12
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties