Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez: 'Het heeft geen zin dat midden in mijn loopbaan te doen'

Laatste update:

In een interview met De Telegraaf wil Suárez zaterdag niet echt terugkomen op het incident in Brazilië. Ook praat hij liever niet over de talloze grappige, maar voor hem vernederende foto's die de ronde deden op Twitter en Facebook tijdens en na het WK. "Nee, ik kies ervoor daar nu niet over te praten. Het is gebeurd en ik moet me juist nu concentreren op het heden en mijn nabije toekomst bij Barcelona", zegt Suárez resoluut.

"De dag dat ik stop met voetballen, zal ik alles wat er in mijn carrière is gebeurd proberen te analyseren. En er is mij heel wat overkomen. Maar het heeft geen zin dat midden in mijn loopbaan te doen", vindt de Uruguayaanse spits. Hij zegt trots dat hij nu bij de club van zijn dromen is aanbeland en wil vlammen bij Barcelona. Vanaf dag één moet het perfect lopen en daar doet en laat Suárez al het nodige voor.

De spits werd bij zijn vorige clubs in Europa nooit écht landskampioen (al had hij wel een bijdrage in het seizoen dat hij wegging bij Ajax) en mikt nu dus op de hoogste nationale prijs. Hij heeft er vertrouwen in dat het gaat lukken, mede door de aanwezigheid van viervoudig FIFA Ballon d'Or-winnaar Lionel Messi. "Iedereen weet al wat hij Barcelona heeft gebracht in de voorbije jaren. Maar hij is nog zo jong en heeft nog zo veel te bieden. Hij straalt ook op de training elke dag wereldklasse uit."

"Logisch eigenlijk", vindt Suárez, "want hij is veruit de beste op aarde. Ik kan niet te ver vooruitlopen, we gaan van wedstrijd tot wedstrijd leven. Maar we gaan samen proberen om elke mogelijke prijs te veroveren dit seizoen", zegt Suárez strijdbaar. In zijn prijzenkast staan relatief weinig teamprijzen: de landstitel met Nacional uit Uruguay, de KNVB Beker, de Johan Cruijff Schaal, de Capital One Cup en de Copa América.

Denk jij dat Luis Suárez landskampioen wordt met Barcelona?

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
10
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
12
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
17
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties