Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez: 'Ik ben de staf en mijn medespelers hier heel dankbaar voor'

Laatste update:

Suárez kwam bij Barcelona binnen met een fikse schorsing aan zijn broek, omdat hij op het WK 2014 zijn tanden in Giorgio Chiellini zette. Hij werd vier maanden verbannen van de velden door de FIFA, die later de schorsing deels gewijzigd zag worden door het Internationaal Sporttribunaal (CAS). Een oefenduel spelen met Barcelona B was geen belemmering meer en dus kwam Suárez woensdag in actie.

"Dit was een mooie wedstrijd met Barcelona B!", tweette de Uruguayaan na afloop. "Ik ben de technische staf en mijn medespelers dankbaar dat ze me de kans hebben gegeven me te laten zien. Nu ga ik mijn teamgenoten weer steunen", aldus Suárez. Hij mag pas over een maand in actie komen in de Primera División, Copa del Rey en Champions League. Wellicht debuteert hij dan direct in El Clásico tegen Real Madrid.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
5
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
45
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties