Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Suárez is geen geval apart, vroeger hadden we Ibrahimovic, Henry en Eto'o'

Laatste update:

"Vorig seizoen speelden er veel dingen en ik wilde mijn toekomst weten", zegt Pedro in gesprek met Sport. "Ik wilde weten of het vertrouwen er nog was. Ik heb gesproken met directeur Andoni Zubizarreta. De club heeft vertrouwen in me en Luis Enrique heeft dat ook. Hier ben ik dus, met het idee om net zo hard te werken als vroeger."

Pedro is bereid om in de verdediging te spelen, als Luis Enrique dat van hem vraagt. "Bij de nationale ploeg heb ik getraind als vleugelverdediger, maar ik voel me het beste op mijn gemak als aanvaller. Dat is mijn natuurlijke positie. Als de trainer me nodig heeft als verdediger, zal ik daar echter spelen." Dat Suárez is toegevoegd aan de selectie maakt voor Pedro niets uit. "In het verleden hadden we spelers als Zlatan Ibrahimovic, Thierry Henry en Samuel Eto'o. Ik heb van iedereen geleerd, Suárez is geen geval apart."

Denk je dat Pedro veel gaat spelen bij Barcelona?

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties