Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez is niet langer aanvoerder maar wil gewoon bij Ajax blijven

Laatste update:

Na de 4-2 nederlaag tegen Hamburger SV stelde de Uruguayaan de fans van Ajax gerust: "Er zijn veel verhalen geschreven, ook in Nederland. Maar ik heb maar één interview gegeven en daarin nooit gezegd dat ik weg wil. Alleen dat ik een contract heb tot 2013", zei Suárez tegen NUSport. "Ik hoop kampioen te worden met deze club."

De aanvaller wil zich op zijn eigen spel gaan richten en bevestigt dat hij niet langer aanvoerder van Ajax is. "Het was mijn eigen initiatief. Iedereen kijkt nu naar mij. Het is beter voor mij als dat niet meer zo is", zei Suárez. "Maarten zit al heel lang bij de club, hij kan goed Nederlands praten. Ik heb een heel druk jaar achter de rug met het WK en de geboorte van mijn eerste kind. Ik wil nu alles geven voor het team."

Meer nieuws

Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
1
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
1
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties