Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez kan er niet bij: 'Ik word nog harder gestraft dan een hooligan'

Laatste update:

In een interview met Kicker zegt Suárez dat de straf van negen interlands onnodig was. Hij moet de strijd om de Copa América, volgend jaar zomer, ongewild aan zich voorbij laten gaan. "De straf is veel te zwaar, ik word gedegradeerd tot toeschouwer", merkt hij op. "De ene schorsing of de andere was nog oké geweest, maar niet een dubbele schorsing."

Volgens Suárez is een schorsing nog tot daar aan toe. "Maar niet eens meer mogen trainen, zoals het oorspronkelijk werd gesteld, dat is een behandeling die nog zwaarder is dan de straf die een hooligan krijgt opgelegd. Ik durfde vanwege de straf niet eens te gaan kijken bij een wedstrijd van mijn neefje in Uruguay. Ik was als de dood om langs de rand van een veld te gaan staan. Ik snap nog altijd niet waarom dat zo moest."

Luis Suárez werd te zwaar gestraft door de FIFA

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
4
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties