Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez legt uit: 'Instinct zegt soms dat je naar de grond moet gaan'

Laatste update:

"Ik lig 's nachts niet wakker", benadrukt Suárez zondag aan diverse Britse media. "Ik maak me niet druk om andermans meningen, op die van Liverpool na." De ex-speler van onder meer FC Groningen en Ajax is het niet eens met zijn reputatie als diver. "Soms vliegt er iemand in en moet je een beslissing nemen. Of je haalt je been weg of je gaat naar de grond omdat je bang bent om geraakt te worden."

"Als ik mijn been laat staan en de scheidsrechter zodoende kan zien dat het een overtreding is, riskeer ik een zware blessure. Dat is reden waarom je instinct soms zegt dat je naar de grond moet gaan. Het is secondenwerk, niet een bewuste keuze die je op het veld maakt. Natuurlijk wil ik niet dat mensen zeggen dat ik alleen maar schwalbes maak. Ik probeer te veranderen en dat soort situaties te vermijden."

"Het voetbal is hier nu eenmaal anders", weet Suárez, die lange gesprekken met Kenny Dalglish en diens opvolger Brendan Rodgers heeft gevoerd. "Kenny zei dat ik niet continu moest protesteren, dat ik mij meer moest concentreren op het spel zelf. Dat ik veel kwaliteiten heb en dat ik de scheidsrechters gewoon moet vergeten. En ook Brendan heeft een aantal verbeterpunten aangegeven."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
24
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
9
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties