Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez lijkt Ronaldo uit te sluiten: 'Een goed WK voor een Ballon d'Or'

Laatste update:

Ronaldo is niet te houden in dienst van Real Madrid, maar op het WK met Portugal maakte hij een uitgebluste indruk. De twee andere genomineerden, Lionel Messi (speler van het toernooi) en Manuel Neuer (wereldkampioen), deden het wel goed op het WK. "Als je kijkt naar het hele jaar, van januari naar december, moet je het WK natuurlijk wel meenemen. Mijn gedrag op het WK was niet goed, daarom stond ik niet op de shortlist van 23 man. Dat had ik eigenlijk ook niet verwacht", zegt Suárez tegen El Mundo Deportivo.

"Je moet echter naar alle spelers van het WK kijken, niet alleen naar mij. Er zijn mensen die gewonnen hebben, er zijn mensen die in de eerste ronde werden uitgeschakeld. Voor mij is het duidelijk: ik zou het fantastisch vinden als een teamgenoot, Messi dus, zou winnen. Neuer verdient het ook als wereldkampioen. Cristiano, iedereen weet wat hij iedere keer weer doet, dus hij maakt ook een kans."

"Voor mij is er echter geen twijfel", gaat Suárez verder. "Leo heeft een uitstekend jaar achter de rug. Hij had blessures, maar maakte desondanks enorm veel doelpunten. Voor wat hij heeft gedaan met Argentinië, voor wat hij doet bij Barcelona: hij heeft genoeg gedaan om te winnen."

Zonder goed WK, verdien je de Ballon d'Or niet

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
12
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties