Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez maakt eerste goal voor Inter Miami in spectaculair duel; ook Messi scoort

Laatste update:

Suárez, die deze winter de transfervrije overstap van het Braziliaanse Grêmio naar Inter Miami maakte, vormde woensdag de aanval samen met Messi. Ook Sergio Busquets en Jordi Alba stonden in de basis. Ook Al-Hilal startte met een aantal bekende namen, zoals Rúben Neves en Aleksandar Mitrovic.

Binnen een kwartier stond Al-Hilal, momenteel koploper van de Saudi Pro League, al op een 2-0 voorsprong. Na een slim passje van Sergej Milinkovic-Savic rondde Mitrovic af in de verre hoek: 1-0. Met een schuiver via de binnenkant van de paal verdubbelde Abdullah Al-Hamdan enkele minuten later de score.

In de 34ste minuut werd het 2-1, en het was Suárez die daar verantwoordelijk voor was. Julian Gressel werd diep gestuurd en vond de Uruguayaanse spits, die simpel binnen kon tikken. Toch was de marge bij rust weer twee: aan het einde van de tweede helft kopte Michael de 3-1 binnen.

Inter Miami gaf echter niet op, en kwam in een tijdsbestek van twee minuten op 3-3. Eerst benutte Messi een strafschop, niet veel later zorgde David Ruiz na een fraaie actie en dito schot in de korte hoek voor de gelijkmaker.

Toch ging Al-Hilal er uiteindelijk met de zege vandoor: Malcom kopte in de 88ste minuut de 4-3 binnen.

Komende weken speelt Inter Miami nog een aantal oefenwedstrijden, waaronder komende donderdag tegen Al-Nassr. Op 22 februari begint, thuis tegen Real Salt Lake, vervolgens het nieuwe MLS-seizoen.

Meer nieuws

Verweij voorziet Feyenoord van transferadvies: 'Zou hem echt niet laten gaan'
5
VZ Kort: KNVB meldt eerste Nederlandse scheidsrechtersaanstelling op EK
77
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Polen-Nederland en win 20.000!
0
In de wandelgangen: Ook Man United wil Milan beroven van deal met Joshua Zirkzee
5
Brian Brobbey ontbreekt ook op laatste training en moet duel met Polen missen
25
'Volgende Europese topclub maakt plan om Sancho van Man United over te nemen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties