Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Suárez maakt in twee weken keuze voor Nederland, Spanje of Italië bekend'

Laatste update:

Suárez zit zonder club sinds zijn transfervrije vertrek bij Atlético Madrid afgelopen juni. Vele clubs probeerden de routinier al te strikken en vele kregen al nul op het rekest. Het Argentijnse River Plate was dicht bij een stunt, maar Suárez liet een overgang afketsen vanwege de uitschakeling in de Copa Libertadores. "De transfer gaat niet door, aangezien ze nu niet meer in de Copa zitten en ik wilde juist graag een Zuid-Amerikaanse beker winnen", liet de goalgetter optekenen door Ovación. Ook het Mexicaanse Cruz Azul en Toluca - dat afgelopen maand nog in de markt was voor Luuk de Jong - kregen een pertinent 'nee' te horen.

Er zijn volgens Referí nog drie serieuze opties die worden overwogen door Suárez. Een daarvan bevindt zich in Spanje, de andere in Italië en Nederland. Journalist Alfredo Pedullà schreef vrijdagavond al dat Monza El Pistolero benaderd zou hebben voor een overstap, waarmee een van de gegadigden bekend lijkt. Ook Juventus en Atalanta worden in Italiaanse media echter nog altijd genoemd als potentiële bestemming. Gegeven het riante salaris van Suárez lijkt de kans groot dat de Nederlandse kandidaat zijn voormalige club Ajax betreft. De spits schoot namens de Amsterdammers de Eredivisie al aan flarden tussen 2007 en 2011, alvorens hij de overstap maakte naar Liverpool.

Nadat ook de Premier League een prooi werd voor Suárez, besloot Barcelona de topschutter in 2014 voor iets meer dan 81 miljoen in te lijven. In 281 wedstrijden voor de Catalanen wist de Uruguayaan 194 maal het net te vinden. Ondanks zijn buitengewone cijfers werd Suárez op hardhandige wijze de deur gewezen in 2020. Zijn jaarlijkse vergoeding drukte te veel op het salarishuis van de club. Na 2 jaar, 83 wedstrijden en 34 doelpunten bij Atlético besloot ook zijn volgende werkgever de samenwerking stop te zetten.

Zie jij Luis Suárez deze zomer bij Ajax terugkeren?

Meer nieuws

Gemeente legt FC Utrecht 'unieke' straf op na 'enorme geweldsuitbarsting'
23
Drastische aanpak voetbalfans op komst: Frank Paauw is de nieuwe voorzitter KNVB
75
'De Roon teleurstellend afwezig, ja. Voor mij wel meer kans om het EK te halen'
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
België onthult EK-selectie met creatieve speurtocht: zeker 5 namen zijn gevonden
2
Beoogd opvolger Ten Hag tekent nieuw contract en valt af als optie voor Man Utd
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties