Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez maakte verpletterende indruk: 'Al hinkend kwam hij het trainingsveld op'

Laatste update:

Canós mocht toentertijd regelmatig meetrainen van manager Brendan Rodgers, wat hem de gelegenheid gaf om Súarez dagelijks aan het werk te zien. "Hij was echt fantastisch", jubelt de Spaanse buitenspeler in een interview met Goal. "Voor de eerste keer dacht ik: Dit is de Luis Súarez die elk weekeinde scoort en waarschijnlijk een zeer riant salaris opstrijkt, en die gaat op deze manier tekeer op een maandag?" Canós geeft gelijk een voorbeeld van het doorzettingsvermogen en de bezetenheid van de huidige aanvaller van Atlético Madrid.

"Ik zal een moment voorafgaand aan een training nooit meer vergeten", vervolgt de voormalig Liverpool-aanvaller zijn terugblik. "Ik was goed bevriend met José Enrique en met de andere Spaanse spelers van Liverpool gingen we altijd gezamenlijk ontbijten. Luis had toen wat problemen met een teennagel. Ik weet niet meer wat er was gebeurd, maar hij was echt aan het hinken. José Enrique zie toen gelijk: 'Het is maandag, sla deze training maar over'. Waarop Luis antwoordde: 'Ja, misschien. Ik zal eerst eens bij de fysiotherapeut langsgaan'. Vervolgens zagen we hem al hinkend op het trainingsveld verschijnen, op een maandag! Terwijl ze zaterdag nog een wedstrijd hadden gespeeld. Ik ging echt gefascineerd naar huis, ik dacht echt: Deze kerel is echt gek van voetbal."

Canós kreeg ook een uitleg van Suárez waarom hij ondanks de problemen toch op het trainingsveld verscheen. 'Ik kan gewoon niet binnenblijven, ik wil naar buiten en met jullie trainen'. Wij zeiden toen gelijk: 'Ja, maar wat is daar het nut van?' Jaren later snapt de Brentford-aanvaller de keuze van Suárez heel goed. "Ik benader het voetbal nu precies op dezelfde manier en begrijp waarom de lat altijd hoog hoort te liggen als voetballer." Canós kwam uiteindelijk tot één optreden in de hoofdmacht van Liverpool. De aanvaller werd al eens verhuurd aan Brentford en na een periode bij Norwich City keerde hij in 2017 terug bij de Londense club.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties