Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez schittert en leidt Barcelona naar landstitel

Laatste update:

Granada - Barcelona 0-3
In de eerste twintig minuten kreeg Barcelona al twee goede mogelijkheden, via Gerard Piqué en Lionel Messi. Doelman Andrés Fernández verleende echter geen medewerking. Granada was bestand tegen de aanvalspogingen van de Catalanen, wiens balcirculatie niet heel erg hoog lag. Suárez bracht Barcelona echter in de 22e minuut aan de leiding. Na goed voorbereidend werk van Neymar en Jordi Alba maakte el Pistolero zijn 38e van het seizoen; 0-1. Zeven minuten voor rust maakte Suárez zijn tweede: Daniel Alves kon nog voor een voorzet vanaf de achterlijn zorgen, waarna de aanvaller de 0-2 achter Fernández kopte.

Na de onderbreking zocht Barcelona naar een derde doelpunt, maar Granada werkte daar niet aan mee. De beste kans was voor Neymar, wiens diagonale inzet door Fernández werd gekeerd. Aan de andere kant moest Marc-André ter Stegen in actie komen op een schot van Isaac Cuenca. Het scorebord kwam vlak voor tijd nog in beweging: Neymar stelde Suárez in staat om zijn hattrick te completeren. De ex-speler van FC Groningen en Ajax eindigt het competitieseizoen als Pichichi, met veertig doelpunten. Zodoende mag Barcelona zich opnieuw kampioen van Spanje noemen en kan later deze maand ten koste van Sevilla de dubbel veroveren.

Deportivo la Coruña - Real Madrid 0-2
Het team van Zidane speelde een uitstekende eerste helft. Deportivo was niet in staat om op balbezit te spelen of druk te zetten op de defensie van los Merengues, die in Riazor al snel aan de leiding gingen. Na een goede actie van Gareth Bale op links eindigde een inzet van Karim Benzema in een voorzet voor Cristiano Ronaldo, die daarmee in de zevende minuut voor de 0-1 zorgde. Precies op het moment dat het duel wat minder intens werd, verdubbelde Real Madrid de voordelige marge. Een inzet van Ronaldo werd door Pedro Mosquera van richting veranderd en belandde achter Stipe Pletikosa: 0-2. Deportivo bleef een ruimere achterstand in de eerste helft bespaard, mede doordat de lat een derde treffer van Ronaldo in de weg stond.

Ronaldo keerde na rust niet meer terug op het veld, met oog op de Champions League-finale. De clubtopscorer werd vervangen door James Rodriguez en Toni Kroos werd vroeg in de tweede helft al vervangen door Isco. Real Madrid leunde op de voordelige marge en hoopte tegelijkertijd op een mirakel in Granada. Barcelona gaf de voorsprong echter niet uit handen en zodoende zat er voor het team van Zidane niets anders op dan zich tegen de aanvalspogingen van Deportivo te weren. Alejandro Bergantiños schoot net over en Keylor Navas verrichtte een uitstekende redding op een kopbal van Róber. De Madrilenen speelden het duel in Galicië professioneel uit en kunnen zich vanaf nu volledig op de Champions League-finale in Milaan gaan focussen.

-
Denk jij dat Barcelona ook de Copa del Rey wint?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
5
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties