Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez: 'Soms is het heel moeilijk de waarheid onder ogen te zien'

Laatste update:

Het is niet de eerste keer dat Suárez toeleeft naar een comeback na een lange schorsing. In zijn Liverpool-jaren werd de aanvaller al eens acht duels verbannen van de velden, toen men in Engeland bewezen achtte dat hij Patrice Evra racistisch had bejegend. Hij zei destijds vals beschuldigd te zijn door de Franse verdediger en herhaalt die woorden nu nog eens, in een interview met Barça Magazine.

"Als ik ergens sorry voor zeg, is dat omdat ik er spijt van heb. Spijt hebben betekent dat je het liever anders had zien gaan. Maar ik ben ook beschuldigd van dingen die ik niet gedaan heb, zoals de racismezaak in Engeland. Ik werd zonder bewijs beschuldigd en dat heeft me nog het meest pijn gedaan. De andere zaken waren gevallen waarin ik zélf in de fout was gegaan. Ik aanvaardde dat en smeekte om vergiffenis, maar die racismezaak maakte me heel boos", blikt Suárez terug.

Na zijn beet op het WK 2014 duurde het even, voordat Suárez ook openlijk zijn fout erkende en vroeg of iedereen hem wilde vergeven. "Het duurde wat langer, maar je moet niet vergeten dat ik ook maar een mens ben. Soms is het heel moeilijk de waarheid onder ogen te zien. Ik vond het pittig om te accepteren voor mezelf en me te realiseren wat ik had gedaan. In die eerste dagen wilde ik er nog niet aan", zegt de Zuid-Amerikaan.

"Ik wilde toen alleen bij mijn vrouw en kinderen zijn, die me steunden. Ik wilde naar niemand luisteren, met niemand praten. Ik wilde het niet aanvaarden", aldus Suárez. Nu nadert het moment van zijn terugkeer op de velden, nadat hij de afgelopen weken al vriendschappelijke wedstrijden met Barcelona B en Uruguay speelde. Maandag scoorde Suárez nog tweemaal in de oefeninterland tegen Oman en nu staat El Clásico bijna voor de deur.

"Ik ben hier met een bepaalde gretigheid gekomen, ik wil prijzen winnen", zegt de ex-speler van FC Groningen, Ajax en Liverpool. "Ik heb al een paar jaar geen Europees voetbal meegemaakt en ik wil iedere wedstrijd opnieuw mijn best doen, zo goed spelen als ik maar kan. Ik heb nu de kans gekregen uit te komen voor de club die ik altijd al wilde dienen en ik wil er het maximale uit halen. Ik wil de fans laten zien dat ik een succes kan zijn bij Barcelona", belooft Suárez.

Verwijt jij Luis Suárez zijn acties uit het verleden nog?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
25
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties