Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez vreesde na 'alle s***': 'Ik moest huilen, omdat zij mij accepteerden'

Laatste update:

"We scoorden een doelpunt ongeveer tien minuten voor tijd en ik vierde het niet zo uitbundig als dat ik normaal deed. Omdat ik al dacht aan de nasleep (van het bijtincident, red.). Na de wedstrijd kwam ik de kleedkamer binnen en het eerste wat ik deed was met mijn vrouw praten, die daar was met onze kinderen. En ze vroeg me wat ik had gedaan", vertelt de Uruguayaan bij The Players' Tribune.

"En natuurlijk, zoals altijd, wilde ik eerst niet de realiteit accepteren. Ontkennen." Suárez vertelt dat er in de kleedkamer vreugde was na de 1-0 zege, maar ook dat iedereen op de telefoon keek voor het nieuws. "En de waarheid is dat het een erg pijnlijk moment voor me was. Ook voor de ploeg. Het doet je wat. Ja, ik vreesde voor de transfer naar Barcelona. Maar toen sprak ik ook met de president."

"Hij vertelde me om kalm te blijven, dat Barcelona me nog steeds wilde hebben. Ik heb geen probleem dit te vertellen: ik moest huilen. Omdat zij mij accepteerden. En vanwege wat ik allemaal meemaakte op dat moment. En met alle s*** die ik had veroorzaakt, was het volgens mij moeilijk om vertrouwen in mij te hebben", aldus de ex-speler van Ajax en FC Groningen.

Verwacht jij dat Luis Suárez zijn carrière afsluit bij Barcelona?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
5
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties