Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez vreest 'man van 100 miljoen' niet: 'Hij is geen vaste nummer 9'

Laatste update:

"Griezmann en Coutinho zijn allebei elitespelers die op het hoogste niveau actief zijn. Ze zitten niet zonder reden waar ze nu zijn. Ze zijn allebei jong en hebben nog een lange carrière voor zich liggen en Barcelona wil altijd de beste spelers", vertelt de Uruguayaan in gesprek met RAC105. Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu heeft naar verluidt al contact gehad met de familie van Griezmann, die aankomende zomer voor honderd miljoen euro op te halen is bij Atlético Madrid.

Suárez is niet bang dat hij door de eventuele komst van de Frans international naar het tweede plan zal verdwijnen: "Als je naar zijn spel kijkt, bij Atlético moet hij samenspelen met een echte nummer negen. Hij is zelf geen vaste nummer negen. Griezmann zou hier natuurlijk komen om iets toe te voegen aan het team en hij zal het team willen helpen op de positie waar de coach hem neerzet."

De aanvaller leek zondag tegen Deportivo La Coruña te scoren met een rabona, maar zijn poging werd door arbiter Antonio Mateu niet gezien als een doelpunt. Suárez heeft er zelf zijn twijfels bij of de bal toch niet over de lijn was: "Het is niet zo moeilijk om te zien of het wel of geen doelpunt is. Er moet een chip in de bal om te zien of het daadwerkelijk een goal is. Ik hoop dat die situatie snel aangepast wordt."

Denk jij dat Luis Suárez door Antoine Griezmann uit de basis zou worden verdreven?

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties