Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Suárez was toen al een driftkikker, maar dit soort gekkigheid kennen we niet'

Laatste update:

De aandacht van de Groningers gaat nu dus vooral uit naar Robben, die namens Oranje de sterren van de hemel voetbalt in Brazilië. Suárez leek ook die kant op te gaan, maar liet zich in het duel met Italië gaan en werd voor negen wedstrijden en vier maanden geschorst door de wereldvoetbalbond. "Het is nogal een actie natuurlijk. En het is niet de eerste keer. En dan heb je het ook nog eens over een wereldster die op een wereldpodium speelt", zegt Nijland in gesprek met de NOS.

De uitbarstingen van de Uruguayaan zijn de directeur niet vreemd: ook in zijn periode in de Euroborg liet de toen nog piepjonge Suárez zich weleens gaan. "Het was destijds ook al een driftkikker, maar niet op een verkeerde manier. Dit soort gekkigheid hebben wij met hem nooit meegemaakt." Nijland denkt echter dat de spits ook nu weer sterk terug zal komen. "Suárez heeft een ijzeren wil en dit is niet het einde van zijn carrière. Hij zal wel er aardig kapot van zijn, want het is een echte liefhebber van het spelletje."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties