Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Suárez zei dat ik een schijtbak ben, ik zei dat hij de beste spits is'

Laatste update:

"Iedere keer als Messi de bal heeft, verwacht men heel veel van hem", begint de trainer van Barcelona. "Soms is het te veel voor hem, we moeten Messi ook laten ademen. Het klopt dat hij een geweldige speler is, zoals we heel vaak hebben erkent. Het is een spektakel om hem iedere dag te bekijken", aldus Valverde, die zegt dat de minimale winst tegen Valencia voor een goede uitgangspositie heeft gezorgd. "Winnen was erg moeilijk, maar het is ons gelukt."

"Valencia heeft niet gescoord, dus aan een 0-0 in Mestalla hebben we genoeg. Maar we gaan er naartoe om te winnen", besluit de oefenmeester. Gabriel Paulista, verdediger van Valencia, is van mening dat zijn ploeg het goed heeft gedaan op bezoek bij Barcelona. De Braziliaan had het tijdens het duel in Camp Nou regelmatig aan de stok met Suárez, die de verdediger uitschold. "Dit zijn dingen die voorkomen op het veld", aldus de stopper.

"Hij zei dat ik een schijtbak ben, ik zei dat hij een goede speler is. Dat hij de beste spits, de beste nummer negen van de wereld is. Maar dat blijft voor de rest op het veld. Nu vergeten we het, dat is alles. We hebben tot het einde gevochten, net zoals Marcelino (trainer, red.) dat wilde. Het is pas het eerste gevecht, we moesten echt alles geven. Nu op naar de volgende wedstrijd", besluit de verdediger in gesprek met verschillende media.

Verwacht jij dat Barcelona zich plaatst voor de finale van de Copa del Rey?

Meer nieuws

Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
3
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
25
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties