Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suriname zet wéér monsterscore neer in aanloop naar zware horde

Laatste update:

Na een kwartier spelen werd al min of meer de toon van de wedstrijd op Surinaamse bodem duidelijk. De debuterende Sheraldo Becker opende in de derde minuut de score en na een klein kwartier was Nigel Hasselbaink het eindstation van een mooie aanval: 1-0 en 2-0. Nog voor het rustsignaal verschenen ook de 3-0 en de 4-0 op het scorebord. Becker maakte zijn tweede na een mooie voorzet van Florian Jozefzoon en Hasselbaink strafte een fout bij Bermuda af.

Hasselbaink completeerde na rust zijn hattrick door een voorzet van Tjaronn Chery te verzilveren en Shaquille Pinas zette de eindstand op het scorebord: een rake kopbal na een hoekschop van Chery. Ridgeciano Haps en Ryan Koolwijk maakten hun debuut en deden dat bovendien in de basis. Ook Mitchell te Vrede en Mitchell Donald maakten als invallers hun eerste minuten in het wit-rood-groene shirt.

Volgende en voorlopig de zwaarste horde voor de ploeg van Gorré is komende dinsdag het treffen met Canada, dat eerst met het Aruba van Stanley Menzo moet zien af te rekenen. Canada won eerder met 5-1 van Bermuda en in de tweede groepswedstrijd werd met liefst 0-11 van de Kaaimaneilanden gewonnen. De ontmoeting tussen Canada en Suriname vindt plaats in het Toyota Park in het Amerikaanse Bridgeview. Canada (+15 na 2 duels) heeft bij winst op Aruba genoeg aan een gelijkspel tegen Suriname (+15 na 3 duels), daar het doelsaldo doorslaggevend is.

Alleen de groepswinnaar gaat door naar de volgende ronde, waarin een van de andere vijf groepswinnaars wacht in een dubbele confrontatie. De winnaars van die duels treffen in de finaleronde in een hele competitie de toplanden van de CONCACAF-zone: Mexico, Verenigde Staten, Costa Rica, Jamaica en Honduras. De beste drie gaan naar Qatar, de nummer vier speelt nog een intercontinentale play-off.

Opstelling Suriname: Hahn; Leerdam, Donk, Pinas, Haps; Koolwijk, Chery, Biseswar; Jozefzoon, Hasselbaink en Becker. Invallers: Donald, Te Vrede, Leeuwin, Apai en Comvalius.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
11
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties