Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sven Botman boos na Lille - Ajax: 'Ik vind het persoonlijk echt schandalig'

Laatste update:

"Ik vind het persoonlijk echt schandalig. Sanches staat met zijn rug naar hem toe en ziet hem niet eens aankomen. Hij heeft niet de intentie om hem te raken, hij wil gewoon de bal beschermen zoals je dat normaal ook op het middenveld doet als je de bal krijgt. Nee, ik vind het echt een schandalige beslissing", zei Botman in gesprek met ESPN. "Die VAR ook, soms doen ze hun werk, maar er zijn te vaak momenten dat ze het laten liggen."

Perez na Lille - Ajax vernietigend over 'pannenkoek': 'Een regelrechte schande'

Ook Kenneth Perez vond dat er geen strafschop gegeven had moeten worden.Lees artikel

"Er ging niet veel mis, tot er voor mijn gevoel een hele rare beslissing door de scheidsrechter werd genomen", sprak de verdediger voor de camera van RTL. "Het is wat mij betreft een normaal duel, Tagliafico gaat heel makkelijk naar de grond. Je weet dat spelers daarnaar op zoek zijn en de scheidsrechter gaat mee in de emotie. Ik vind het geen goede beslissing, maar dat is voetbal en uiteindelijk moeten we zorgen dat het bij 1-1 blijft en niet nog 1-2 wordt. We gingen als team teveel mee in de emotie, dat is onze fout geweest. Daarnaast hebben we niet onze beste wedstrijd gespeeld, maar ik denk dat we het redelijk onder controle hadden."

"De nederlaag was onterecht, ik denk dat een gelijkspel beter op zijn plaats was geweest. We hadden het redelijk onder controle, kwamen door een fout met 1-0 voor. Dat was een cadeautje. Uiteindelijk kregen zij een cadeautje van de scheids", vervolgde Botman. "Het is gewoon een wedstrijd op zich, het was voor mij niks anders. Vooraf heb ik wel wat spelers gesproken, maar tijdens de wedstrijd is alles hetzelfde. Dit resultaat is niet ideaal, maar we houden vertrouwen. Als we op ons top zijn, kunnen we zeker een resultaat boeken. We kregen weinig grip op hun opbouw, dat is iets om volgende week te verbeteren."

-

Meer nieuws

V/d Vaart wil Oosting van transferdoelwit af brengen: 'Het is niet verstandig'
5
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
19
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
20
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
15
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties