Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sven Botman hekelt bizar toneelstuk van eigen harde kern: 'Blijf dan thuis!'

Laatste update:

Een groot deel van het vak van de meest fanatieke aanhang van Lille bleef leeg. Degenen die wél naar de topper tegen Monaco waren gekomen speelden op de tribune een tamelijk bizar toneelstuk, met de boodschap: "Wij zijn op vakantie, net als jullie." Gehuld in strandkleding speelden de fans onder meer onderling met een volleybal. Anderen deden alsof ze aan het zonnebaden waren.

Lille speelde een van zijn slechtste wedstrijden van het seizoen en werd door twee doelpunten van Aurélien Tchouaméni naar de slachtbank geleid. "De fans kunnen zeggen wat ze willen", reageert Botman. "Kom naar de wedstrijd om fan te zijn, anders blijf je thuis. Je mag je mening hebben, maar vanaf het begin steunen ze de tegenstanders..."

De sfeer in het Stade Pierre-Mauroy is door de abominabele prestaties van Lille al weken negatief. Jocelyn Gourvennec, de trainer van de huidige nummer tien van de Ligue 1, had deze week op de persconferentie al een oproep gedaan aan de supporters. "We zijn ons ervan bewust dat we de boot hebben gemist dit seizoen, maar we hebben allemaal de wens om hieruit te komen", aldus Gourvennec. "Wij hopen dat het publiek onze poging om onze ware aard te laten zien wil ondersteunen. Alleen samen kunnen we hierop een antwoord vinden."

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
4
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
21
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
11
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties