Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sven Mislintat is overtuigd: ex-Feyenoorder moet Jurriën Timber opvolgen'

Laatste update:

Technisch directeur Sven Mislintat heeft de pijlsnelle Nederlander hoog zitten en heeft inmiddels contact gezocht met Sporting en de speler zelf. St. Juste staat in het Estádio José Alvalade nog drie jaar onder contract, waardoor de Amsterdammers vermoedelijk met een forse transfersom over de brug moeten komen. Hoe de speler zelf over een transfer naar de Johan Cruijff ArenA denkt, is vooralsnog onduidelijk.

Aan wat voor transfersom de Portugezen denken, is ook nog niet duidelijk.Transfermarkt schat de waarde van de 26-jarige Groninger in op dertien miljoen euro, maar dat bedrag zal vermoedelijk niet voldoende zijn om Sporting te overtuigen. De transfer van Timber naar Arsenal zal naar alle waarschijnlijkheid spoedig beklonken worden. De verdediger is reeds persoonlijk akkoord met the Gunners, terwijl een deal tussen de clubs waarschijnlijk ook niet lang meer op zich zal laten wachten.

St. Juste begon zijn loopbaan in de jeugdopleiding van sc Heerenveen. In 2015 maakte hij de overstap naar het eerste van de Friezen, waarna Feyenoord overtuigd raakte. De Rotterdammers telden in de zomer van 2017 4,8 miljoen euro neer. Na twee jaar in De Kuip te hebben gevoetbald trok hij naar 1. FSV Mainz 05, waar hij al snel niet meer uit het elftal was weg te denken. In de zomer van 2022 nam Sporting de verdediger voor tien miljoen euro over. Nu een sterk seizoen in Portugal lonkt nu de andermaal de stap naar een Nederlandse topclub.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
1
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties