Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sven Mislintat richt pijlen op spits die hij vorig jaar bij Ajax al wilde hebben

Laatste update:

De 28-jarige Guirassy is dit seizoen een absolute sensatie bij stuntploeg VfB Stuttgart. De Guinees international liep in deze Bundesliga-jaargang één-op-één. In 28 wedstrijden scoorde de goaltjesdief even vaak en was hij driemaal de aangever.

Mede door de prestaties van Guirassy zijn die Schwaben dit seizoen op de tweede plaats geëindigd, wat recht geeft op Champions League-voetbal. Voor het eerst sinds 2009/10 komt de club daarmee weer uit in het miljardenbal.

Het gerenommeerde Transfermarkt geeft goed weer hoe de waarde van Guirassy als een komeet omhoog is geschoten. Begin dit seizoen vertegenwoordigde de spits nog een waarde van veertien miljoen euro, inmiddels schat de website zijn waarde op veertig miljoen euro.

Gelukkig voor Borussia Dortmund, en helaas voor Stuttgart, zit er in het contract van de Guinees een ontslagclausule tussen de 17,5 en 18 miljoen euro. Dat maakt de transfer voor die Borussen nog aantrekkelijker.

De Duitse grootmacht is echter niet de enige met concrete interesse voor de goaltjesdief. Eerder werden AC Milan en Tottenham Hotspur in de wandelgangen genoemd. Misschien dat Borussia Dortmund hier het voordeel heeft, daar Sven Mislintat sinds eind april weer een technische functie bekleedt bij BVB. De voormalig technisch directeur van Ajax helpt sportief directeur Lars Ricken bij het plannen van de selectie. Vorige zomer toonden de Amsterdammers ook kortstondig interesse in de diensten van Guirassy.

Guirassy speelt sinds het seizoen 2022/23 bij Stuttgart. Destijds huurde de Zuid-Duitse club hem van zijn eigenlijke werkgever Stade Rennes, waarna hij afgelopen zomer definitief werd overgenomen door Stuttgart voor een bedrag van negen miljoen euro. Eerder speelde de Guinees voor Amiens SC, FC Köln, OSC Lille, AJ Auxerre en Stade Lavallois.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
152
Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
11
Makkelie heeft eerste EK-duel te pakken en fluit meteen 1 van de topfavorieten
0
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
'Ajax voorkomt vertrek naar Feyenoord en houdt toptalent binnenboord'
16
'Juventus is bereid 2 spelers te verkopen om komst Joshua Zirkzee te realiseren'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties