Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sven Mislintat tekent op korte termijn langdurig contract bij Borussia Dortmund

Laatste update:

De terugkeer van Mislintat bij Dortmund hangt al een tijdje in de lucht. Begin maart kwamen de eerste berichten naar buiten en sindsdien kwamen beide partijen steeds dichter bij een akkoord. Nu bevinden de gesprekken zich dus in de laatste fase, waardoor niets een overgang naar Duitsland meer in de weg lijkt te staan voor Mislintat.

De ex-directeur van Ajax had zijn zinnen gezet op een terugkeer bij Dortmund, zo schrijft Plettenberg. Hans-Joachim Watzke, de voorzitter van de club, zou hem per se binnen willen halen. Mislintat werkte tussen 2006 en 2017 al bij die Borussen. Zo was hij actief als (hoofd)scout en directeur voetbal en scouting.

Mislintat ging na zijn vertrek bij Dortmund bij zowel VfB Stuttgart als Ajax als technisch directeur aan de slag, terwijl hij bij Arsenal de directeur van de scoutingafdeling werd. De Duitser werd bij VfB Stuttgart en Ajax ontslagen, terwijl hij zelf besloot om tussendoor te vertrekken bij the Gunners.

Mislintat tekende eind mei 2023 een contract tot en met de zomer van 2026 bij Ajax, haalde voor ongeveer 115 miljoen euro twaalf nieuwe spelers, maar werd in september ontslagen na het gestaakte duel tussen Ajax en Feyenoord. De technisch directeur lag toen ook in de clinch met toenmalig trainer Maurice Steijn.

Volgens Ajax werd Mislintat ontslagen door een gebrek aan een breed draagvlak binnen de organisatie. Dit gebeurde na onthullingen van de NOS over mogelijke belangenverstrengeling door Mislintat bij transfers.

Zo verzocht Mislintat naar verluidt Borna Sosa om van zaakwaarnemer te veranderen, zodat hij de stap naar Ajax kon zetten. Deze door Mislintat voorgedragen agent, Arthur Beck, heeft aandelen in het bedrijf van Mislintat.

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
3
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties