Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sven Mislintat vindt nieuwe spits: Ajax wil topscorer Championship halen

Laatste update:

Het is vooralsnog onduidelijk of er al gesprekken hebben plaatsgevonden tussen de betrokken partijen over een transfer. Wel is volgens het weekblad duidelijk dat directeur voetbalzaken Sven Mislintat de spits aan zijn verlanglijstje heeft toegevoegd. Welk prijskaartje om de nek van Akpom hangt, wordt niet gemeld. Transfermarkt geeft de centrumspits, die aan het einde van het huidige seizoen uit zijn contract loopt, een marktwaarde van twaalf miljoen euro.

Meer: Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? ‘Er is twijfel’

Akpom doorliep de jeugdopleiding van Arsenal, waar Mislintat eveneens werkzaam was. Na zijn vertrek bij Arsenal speelde de centrumspits onder meer op huurbasis voor Hull City, Brighton & Hove Albion en Paok Saloniki. Afgelopen seizoen had hij 38 competitiewedstrijden nodig voor 28 goals. Volgens de berichtgeving is Akpom niet de enige die op het wensenlijstje van de technisch directeur van Ajax staat, al worden andere namen vooralsnog niet genoemd.

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
2
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
19
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties