Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Swansea City grijpt eerste grote prijs in clubhistorie

Laatste update:

Waar Bradford in voorgaande duels van het tweede bekertoernooi van Engeland (en Wales) nog indruk maakte met strijd en inzet, leken de spelers dit keer bevangen door de zenuwen. Swansea City greep vrijwel meteen het initiatief en vertaalde dat overwicht ook al snel in een doelpunt. Nathan Dyer stond aan het eind van een snelle tegenstoot, juist op het moment dat Bradford eindelijk eens iets leek te gaan klaarspelen in de buurt van Gerhard Tremmel. De middenvelder schoot binnen uit een rebound.

Door die treffer zakte bij de spelers van Bradford de moed helemaal in de schoenen. De bal bleef vrijwel continue in het bezit van het technisch superieure Swansea. De bankzitters Michel Vorm, Dwight Tiendalli en Kemy Agustien zagen hoe hun ploeggenoten op het veld het gigantische overwicht vlak voor rust nog een keer ten gelde maakte: dit keer was clubtopscorer Michu degenen die de trekker overhaalde. Met een geplaatst schot in de verre hoek nam hij namens Swansea alvast een voorschot op de zege.

Alhoewel Bradford na rust vol goede moed op het veld verscheen en overduidelijk de opdracht meekreeg om het tij te doen keren, was het al vrij snel gedaan met het laatste sprankje hoop dat nog resteerde. The Swans lieten de League Two-club even uitrazen om vervolgens meteen toe te slaan. Dyer verscheen na een heerlijke aanval voor het doel van Matt Duke en krulde de bal met veel gevoel in de verre hoek: 3-0. Ruim tien minuten later maakte De Guzman er vanaf de stip 4-0 van.

Aan de treffer van de Oranje-international ging nog wel de nodige trammelant vooraf. Dyer wilde namelijk zijn hattrick completeren en bleef minuten lang zeuren om de bal bij De Guzman, die deze echter weigerde af te geven. De extra druk om niet te falen kreeg geen vat op de middenvelder, die invaller-goalie Jon McLaughlin vanaf de stip kansloos liet. De Schot kwam binnen de lijnen omdat Duke voor zijn overtreding op De Guzman met rood werd bestraft. Na de 4-0 was het gedaan met alle spanning. Swansea speelde het duel simpel uit en liep in blessuretijd via een intikker van De Guzman uit naar 5-0. Daarmee verzekert de club uit Wales zich tevens van een plekje in de Europa League, volgend seizoen.

-
Vond jij het terecht dat Jonathan de Guzman de strafschop zelf wilde nemen?

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
3
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
50
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties