Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Swansea City legt ook tweede Premier League-revelatie langer vast

Laatste update:

"Ik ben hier heel erg blij mee", verzekert Chico, 26 jaar, zaterdag via de officiële kanalen. "Alles gaat beter dan ik van tevoren verwacht had. Vooral als je bedenkt dat ik hier pas aan mijn eerste seizoen bezig ben. In mijn eerste seizoen heeft Swansea zijn eerste grote prijs gewonnen en zich verzekerd van nog een seizoen in de Premier League."

"Ik twijfelde geen moment aan het ondertekenen van een nieuw contract", verzekert Chico, die Michael Laudrup nog kent uit hun gezamenlijke periode bij Real Mallorca en ook als middenvelder uit de voeten kan. Chico staat in Spanje vooral bekend om zijn rol in een wedstrijd tussen zijn voormalig werkgever Almería en Barcelona. In die wedstrijd week hij letterlijk en figuurlijk geen centimeter af van Xavi.

Meer nieuws

De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
17
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
2
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties