Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Swansea neemt Manchester United andermaal te grazen

Laatste update:

Swansea City - Manchester United 2-1
In de eerste speelronde zorgde Swansea City voor een verrassing, door meteen te winnen op Old Trafford. De gasten namen ditmaal het initiatief en zochten veelvuldig de aanval, maar perfectie benaderde het zeker niet. Robin van Persie probeerde het tweemaal en produceerde beide keren een afzwaaier. Teamgenoot Ander Herrera brak uiteindelijk de ban, na 28 minuten: na een mooie aanval via Van Persie, Wayne Rooney en Ángel Di María schoot hij laag binnen in de linkerhoek. Di María noteerde zijn achtste assist, waarmee hij tweede is in het klassement achter assistkoning Cesc Fàbregas (vijftien stuks).

Lang kon Louis van Gaal niet nagenieten van de 0-1 van Herrera. Ki tikte alweer snel de gelijkmaker binnen op aangeven van Jonjo Shelvey en profiteerde van de verdedigende fouten die the Red Devils maakten. De Zuid-Koreaanse middenvelder was na rust ook weer als eerste kansrijk en dook ineens zomaar op voor David de Gea. De Spanjaard verkleinde de ruimte echter prima en hield Ki met het lichaam af van scoren. Van Persie was de eerste die daarna opdook aan de overkant: de Rotterdammer probeerde het nu eindelijk met links, maar trof slechts het zijnet vanuit een lastige hoek.

De wedstrijd werd eenzijdiger: Swansea City trok zich terug in de verdedigende linies en United probeerde zich er een weg doorheen te beuken. Van Gaal bewaarde Radamel Falcao, Juan Mata en Adnan Januzaj alle drie en stuurde eerst Antonio Valencia en later Ashley Young binnen de lijnen. United had niet de middelen om de Welshmen klein te krijgen en kreeg twintig minuten voor tijd uit het niets ineens de 2-1 om de oren. Shelvey, de man van de 1-1, schoot vanuit de tweede lijn op doel en via Gomis' hoofd vloog de bal nog binnen, ook. In de spannende slotfase was het nog even billenknijpen voor Swansea, maar het liep goed af.

Hull City - Queens Park Rangers 2-1
Leroy Fer viel tegen Sunderland geblesseerd uit en kon in de uitwedstrijd tegen Hull City nog niet meedoen bij Queens Park Rangers. De Nederlandse middenvelder zag hoe zich voor rust een rampscenario aftekende voor the Hoops. Eerst zette Nikica Jelavic de thuisclub op voorsprong, door heerlijk raak te volleren na een vrije schop van Tom Huddlestone. Na iets meer dan een half uur dupeerde Joey Barton vervolgens zijn team. De heetgebakerde middenvelder ging zijn boekje te buiten tegen Huddlestone en kon met rood inrukken: zijn zevende rode kaart in zijn Premier League-loopbaan. Gelukkig voor Barton hield Charlie Austin het hoofd wél koel.

De topscorer van de Londenaren, die er voor zaterdag al dertien had gemaakt, tekende vijf minuten voor rust voor de gelijkmaker. Na een voorzet van Matt Phillips kopte Austin mooi raak en geloofde QPR er weer in. Trainer Chris Ramsey, die sinds het vertrek van Harry Redknapp de scepter zwaait bij de club, zag Bobby Zamora een poging ondernemen de voorsprong binnen te halen, maar dat mislukte. QPR hoopte met een man minder toch nog een punt te grijpen bij the Tigers. Ook die opzet viel echter in het water: Dame N'Doye scoorde met het hoofd op een pass van Robbie Brady en net als vorige week was zijn goal goud waard.

Sunderland - West Bromwich Albion 0-0
De ploegen moesten in het Stadium of Light genoegen nemen met een gelijkspel. In de, stevige, eerste helft, kwam het meeste gevaar van de thuisploeg, maar Ricky Álvarez, Sebastian Larsson en Adam Johnsen kregen het leer niet achter Ben Foster. WBA was gevaarlijk via James Morrisson. In de tweede helft had Foster een antwoord op pogingen van Santiago Vergini en Connor Wickham, waardoor het duel in een doelpuntloze remise eindigde.

-
Denk jij dat Manchester United dit seizoen in de top drie eindigt?

Meer nieuws

Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
2
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties