Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Swansea neemt zonder Laudrup wraak op aartsrivaal tijdens Welshe derby

Laatste update:

Monk had in de basisopstelling geen plek voor zichzelf ingeruimd, maar liet keeper Michel Vorm, middenvelder Jonathan de Guzman en de aanvallers Marvin Emnes en Bony wel aan de aftrap verschijnen. Het waren in de eerste helft evenwel vooral the Bluebirds die van zich deden spreken in het Liberty Stadium: Kenwyne Jones liet na een voorzet van Craig Bellamy een kopkans onbenut, terwijl Vorm nog maar net redding kon brengen op een fraaie volley van Cardiff-middenvelder Peter Whittingham.

Na de pauze hoefde het thuispubliek evenwel slechts twee minuten te wachten alvorens er toch gejuicht kon worden. Na een prachtige pass van Leon Britton krulde Routledge de bal al even mooi in de verre hoek: 1-0. Niet lang daarna was het bijna weer gelijk geweest, maar Bellamy had pech en Vorm mocht van geluk spreken, toen een schot van de routinier uit Wales op de lat uiteenspatte. Aan de andere kant had het niet veel gescheeld of Dyer had de stand op 2-0 gebracht, maar zijn inzet verdween net naast.

Ruim tien minuten voor tijd verscheen die stand alsnog op het scorebord en was Dyer doeltreffend; na voorbereidend werk van Bony en Routledge kopte hij de 2-0 achter goalie David Marshall. In de slotfase pikte ook Bony nog een doelpunt mee, want na een voorzet van de voor Emnes ingevallen Pablo Hernández kopte hij de 3-0 binnen. Swansea nam op die manier wraak voor de 1-0 nederlaag die eerder dit seizoen in het Cardiff City Stadium geleden werd en vergroot de voorsprong op de buurman bovendien tot zes punten.

-
Welk team eindigt dit seizoen hoger in de Premier League?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties