Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Swansea passeert Arsenal op de ranglijst dankzij gouden wissel

Laatste update:

De doelpunten vielen allemaal in de tweede helft, die een stuk leuker was dan de eerste. Voor rust viel er niet veel te genieten in het Liberty Stadium en de beste kans van het eerste bedrijf was voor Marvin Emnes, die echter op Wojciech Szczesny stuitte. Wilfried Bony had even daarvoor zonder succes om een strafschop gesmeekt. Arsenal kreeg zijn eerste kans pas kort voor het rustsignaal, maar Lukasz Fabianski stond goed opgesteld en hield Danny Welbeck van het scoren af. Aaron Ramsey schoot kort hierna nog net naast.

De tweede helft was een stuk leuker om naar te kijken en Alex Oxlade-Chamberlain kreeg de eerste kans, maar ook hij vond Fabianski op zijn pad. Een ruim kwartier na rust werd de goalie alsnog gepasseerd en Alexis Sánchez was de man die zich liet bejubelen. De Chileen kon een passje van Welbeck simpel binnen schieten en maakte zo alweer zijn achtste competitietreffer van dit seizoen. Alexis heeft nu in zijn laatste vier Premier League-wedstrijden de score geopend voor Arsenal en hoopte ook in Wales weer goud waard te zullen zijn voor zijn ploeg.

Swansea had echter andere plannen en ging in de achtervolging. Een kwartier voor tijd resulteerde dat in de gelijkmaker van Gylfi Sigurdsson, die een vrije trap prachtig buiten het bereik van Szczesny in de bovenhoek schoot. Bony ging na dit doelpunt direct naar de kant en werd vervangen door Gomis, die koud in het veld direct de winnende goal maakte. Montero brak door op rechts en gaf de bal voor, waarna Gomis de 1-2 binnen kon koppen. Garry Monk had dus een gouden hand van wisselen en zag zijn ploeg de voorsprong over de streep trekken. Swansea heeft nu achttien punten uit elf wedstrijden; Arsenal staat op zeventien punten.

-
Swansea City heeft verdiend gewonnen

Meer nieuws

Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
0
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
50
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
2
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties