Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Swart baalt van keuze Ajax omtrent transfer: 'Club had naar me moeten luisteren'

Laatste update:

"Het lijkt me een goed idee als Ajax een scoutingcommissie aanstelt van een kwartetje oud-spelers", begint Swart. "Jongens als Frank Rijkaard, dan noem ik mezelf ook, Marco van Basten en nog iemand. Wij vormen dan een commissie die meebepaalt bij het aantrekken van spelers. Wij zullen ons niet zo snel vergissen met spelers, zoals afgelopen zomer is gebeurd." Daarmee doelt Swart onder meer op het aantrekken van Calvin Bassey, Florian Grillitsch en Jorge Sánchez, spelers die tot dusver niet wisten te overtuigen in Amsterdam.

"Het mag niet zo zijn dat er verkeerde spelers komen", vervolgt hij. "Tuurlijk, eentje die het niet redt, dát kan. Al mag dat bij een club als Ajax eigenlijk ook niet, vind ik. Maar zeker geen vier of vijf, zoals nu", aldus Swart, die onthult dat hij een lijstje heeft gemaakt voor directeur voetbalzaken Sven Mislintat. "Wat daar allemaal op staat? Dat houd ik voor onszelf."

Swart denkt dat hij zelf een goed oog heeft voor talent. Als voorbeeld noemt hij Khvicha Kvaratschelia, die momenteel furore maakt bij Napoli. Ajax had enkele jaren geleden de kans om hem over te nemen van Rubin Kazan, maar besloot het niet te doen. "Dat is zonde, Ajax had naar me moeten luisteren. Ik ben niet zomaar iemand die wat roept. Ik heb een goed netwerk en ik vergis me niet snel. Ik kan nog flink wat spelers opnoemen die ik heb aangebracht, waarvan ik later dacht: hoe kan het dat ze die niet genomen hebben? Ruud van Nistelrooij, Kevin De Bruyne, Frenkie de Jong... Die laatste twee vonden ze bij Ajax eerst te klein. En bijvoorbeeld dus Kvaratschelia. Die speelde toen nog voor Rubin Kazan en was betaalbaar."

Vind je dit een goed idee van Sjaak Swart?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties