Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Swart haalt uit naar Telegraaf-journalisten: 'Houd op, dat vind ik niet leuk'

Laatste update:

Swart vindt het logisch dat Ajax dit seizoen als geheel veel kritiek krijgt. "Dat moet ook zo zijn bij de topclubs, want het kan niet zo zijn dat je vijf of zes keer achter elkaar verliest. Dan moet er wat gebeuren." Toch ziet de ras-Ajacied een patroon wanneer Ajax minder goed presteert. "Dan weet je hoe de pers is. Die kraakt alles af. Er zijn er twee bij De Telegraaf. Het is een Amsterdamse krant, maar het is gewoon niet leuk dat spelers persoonlijk worden aangevallen."

Met deze opmerking lijkt Swart, zonder direct namen te noemen, zich te richten op journalisten Driessen en Verweij, die namens De Telegraaf Ajax op de voet volgen. De 31-voudig international van Oranje ziet dat vooral Blind het vaak moet ontgelden bij de ochtendkrant. "Dat vind ik echt belachelijk." Swart vindt het verval van de linkspoot over het algemeen wel meevallen. "Maar je krijgt op een gegeven moment allemaal dat er iets gaat weigeren. Blind heeft nog een beetje pech gehad met zijn hart."

Blind kwam in zijn carrière al 331 keer uit voor Ajax, waarin de verdediger goed was voor dertien doelpunten en twintig assists. Swart ontkent niet dat de 94-voudig international ooit plaats moet gaan maken voor jongere alternatieven. "Dat moeten ze bespreken en op een gegeven moment moet iedereen afbouwen, maar ze moeten hem niet afkraken. Alsof hij in de weg loopt bij Ajax. Houd op, dat vind ik niet leuk." Tegen Rangers (1-3 winst) zat Blind negentig minuten op de bank. Zijn vervanger Owen Wijndal viel vlak voor rust uit en werd vervangen door Devyne Rensch.

Champions League
Rangers
1 - 3
Ajax
Heeft Sjaak Swart gelijk?

Meer nieuws

Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
2
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
16
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
22
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
21
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties