Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Swart tipt Ajax: 'Haal hem terug, dan zul je zien dat hij het grandioos doet'

Laatste update:

"Die zou ik ogenblikkelijk terughalen. Haal jij Davy maar terug, dan zul je zien dat hij het grandioos doet. Davy is een typische Ajax-speler, honderd procent. En een aanvoerder. Hij heeft het fantastisch gedaan bij Ajax en is fit", stelt Swart in de voetbalpodcast van De Telegraaf. Ajax verkocht Klaassen in de zomer van 2017 voor 27 miljoen euro aan Everton, maar in Engeland kende de 26-jarige middenvelder een uiterst tegenvallend jaar.

Anderhalf jaar geleden maakte Klaassen de overstap naar Werder Bremen, waar hij vorig seizoen indruk maakte. De huidige jaargang verloopt voor de Noord-Duitse club moeizamer, daar er gestreden wordt tegen degradatie uit de Bundesliga. Klaassen was in dit seizoen in 25 wedstrijden goed voor 5 doelpunten en 5 assists. Swart is iets minder enthousiast over Antony. "Het wordt weer een Braziliaan. Ik vind dat we er op het ogenblik genoeg uit Zuid-Amerika hebben. Er moet nu ook eens gedacht worden aan Nederlandse jongens."

In Studio Voetbal werd de naam van Mohamed Ihattaren gelinkt aan Ajax. Ook Swart is wel te spreken over de PSV'er. "Het is een mooie voetballer. Het ligt eraan wat hij wil. Qua voetbal vind ik hem net zo'n speler als Martin Ödegaard. Dat is ook zo'n type die vanaf rechts kan spelen en op tien kan."

Moet Ajax Davy Klaassen terughalen?

Meer nieuws

Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
88
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties