Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Swart vol ongeloof: 'Iedereen zit heerlijk op de tribune, behalve 'Mister Ajax''

Laatste update:

Na het succes van afgelopen weekend hadden clubs goede hoop om dit weekend wederom fans te mogen verwelkomen in de stadions. Daar ging het kabinet echter niet in mee en dus is het zaterdag en zondag wederom leeg op de tribunes. "Ik heb er de pee in", vertelt Swart tegenover de NOS. "Ik heb alle jaren meegelopen vanaf mijn tiende. Iedereen zegt ook: 'Je hoort er te zitten. Supporters bellen me om te vragen of ik er zit. Nee, het is jammer. Vorige week was het fantastisch. Het geeft een bepaalde sfeer. Vroeger ook al: riepen ze 'Sjakie, Sjakie'. Voor die mensen moet je het doen. Die willen wat zien."

Swart baalt ook van het feit dat hij niet weet wie hij, naast Erik ten Hag, na de zomer terug gaat zien in de Johan Cruijff ArenA. Ten Hag verlengde vrijdag zijn contract met een jaar en zal ook volgend seizoen de verantwoordelijkheid dragen bij Ajax. "Je weet nooit wie er weg gaan", gaat Swart verder. "Je moet geluk hebben dat je een team hebt waar je nieuwe spelers weer in kan passen. Jonge spelers krijgen kansen. Edwin van der Sar en Marc Overmars doen het heel goed. En de trainer ook. Je kunt zeggen wat je wilt, maar hij doet het gewoon goed."

Dat Swart het duel met Emmen vanuit zijn eigen woonkamer moet aanschouwen, kan hij maar moeilijk verkroppen. De voormalig aanvaller wist met Ajax acht keer de landstitel in de wacht te slepen als speler. "Mister Liverpool en Mister Manchester United zitten in Engeland gewoon heerlijk op de tribune. Maar Mister Ajax niet", uit Swart zijn onvrede. Swart heeft naar eigen zeggen alles in het werk gesteld om toch bij de kampioenswedstrijd aanwezig te zijn. "Ik heb hem (Marc Overmars, red.) gisteren nog een berichtje gestuurd dat ik graag naast hem wil zitten en dat ik had gedacht dat ik er als Mister Ajax wel bij hoorde. Overmars probeer ook wel te helpen hoor", besluit Swart.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
34
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties