Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Swindon Town start zoektocht naar jonge fan na hartverscheurend briefje

Laatste update:

"Mama heeft geen geld om naar wedstrijden van Swindon te komen. Ze heeft geen geld voor eten en moet mijn eten op school betalen", luidt de hartverscheurende tekst van de jonge fan. "Ik hou van Swindon Town-speler Harry McKirdy. Op een dag zal ik komen. Joe, 6,5 jaar oud." Het briefje werd al snel opgepikt door Engelse media en gaat inmiddels de hele wereld over.

Naar aanleiding van het briefje is Swindon Town een zoekactie gestart naar het jongetje. De club heeft dinsdag een oproep op Twitter geplaatst in de hoop in contact te komen met de supporter. "We hebben deze brief ontvangen van Swindon Town-fan Joe, 6,5 jaar oud", luidt de oproep van de club op Twitter. "We zouden heel graag in contact komen met Joe, maar we hebben geen retouradres. Als iemand de tekst herkent of denkt te weten wie Joe is, stuur dan een e-mail naar de club."

Woensdag kwam de club met een korte update. "We willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen bij onze zoektocht naar Joe", aldus een woordvoerder van de club. "We zijn momenteel nog steeds op zoek naar Joe en zijn familie. Zodra we contact hebben opgenomen, zullen we ervoor zorgen dat ze in stijl naar een wedstrijd kunnen en goed worden verzorgd door de club."

McKirdy werd afgelopen zomer ingelijfd door Swindon nadat hij een succesvolle proefperiode afwerkte. De spits heeft zich in korte tijd ontpopt tot publiekslieveling. De 24-jarige McKirdy scoorde tot dusver 14 goals in 32 wedstrijden in alle competities en werd vorige maand beloond met een nieuw contract. Zijn mooiste moment kende hij in de derde ronde van de FA Cup, toen hij trefzeker was in de met 1-4 verloren wedstrijd tegen landskampioen Manchester City.

Meer nieuws

NEC herstelt zich van achterstand en wint mede dankzij beauty Chery in Almere
0
Feyenoord bezegelt lot Excelsior bij afscheid in stijl voor Arne Slot
1
Ajax beëindigt totaal rampseizoen dankzij Berghuis met punt bij Vitesse
7
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
11
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - Everton
6
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Bournemouth
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties