Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sydney van Hooijdonk is dicht bij tijdelijke terugkeer in de Eredivisie

Laatste update:

Volgens de berichtgeving hebben de Friezen reeds een financieel voorstel neergelegd bij Bologna. Technisch manager Ferry de Haan is al enkele weken in gesprek met de Italianen, die de boot in eerste instantie af leken te houden. Van Hooijdonk was tot afgelopen weekend tenslotte een van de weinig spitsen die trainer Sinisa Mihajlovic tot zijn beschikking had. Inmiddels zijn alle internationals teruggekeerd bij de selectie en kunnen i Rossoblù met de voltallige groep beginnen aan de voorbereiding.

Afgelopen weekend was Bologna in het eerste oefenduel ter voorbereiding op de nieuwe voetbaljaargang met 8-0 te sterk voor Settaurense. Een belangrijke rol was weggelegd voor Van Hooijdonk, die nog voor het verstrijken van de zesde speelminuut tweemaal had gescoord. Dankzij een schot met rechts en een alerte reactie na een carambole voor het vijandige doel maakte de 22-jarige aanvaller de doelpunten.

Van Hooijdonk, die nog tot medio 2025 vastligt in Bologna, heeft zelf zeker oren naar een nieuwe huurperiode bij Heerenveen. De spits moet komend seizoen de aanvalspartner worden van Amin Sarr, terwijl hij vanaf de flanken bediend kan worden door aanwinsten Mats Köhlert en Alex Timossi. Van Hooijdonk speelde afgelopen voetbaljaargang dertien Eredivisie-duels in het Friese shirt en kwam zesmaal tot scoren.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
5
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties