Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Szczesny doet positie bij Arsenal geen goed en is betrapt op Snapchat'

Laatste update:

Szczesny haalde zich tijdens de afgelopen jaargang al de hoede van trainer Arsène Wenger op de hals toen hij rokend betrapt werd en zou nu op Snapchat zijn gesignaleerd, terwijl hij naar verluidt lachgas tot zich nam. De doelman inhaleerde uit een rode ballon en deze zou zijn gevuld met het (legale) gas, waarmee ook Raheem Sterling van Liverpool en West Bromwich Albions Saido Berahino al in de publiciteit kwamen.

Engelse media voorspellen dat Wenger bepaald niet te spreken zal zijn over de actie van Szczesny en het is dan ook de vraag of de Pools international nog toekomst heeft in het Emirates Stadium; nadat hij op Nieuwjaarsdag na de nederlaag tegen Southampton onder de douche werd betrapt met een sigaret verloor hij zijn plaats aan Ospina en gezien de komst van Cech lijkt Szczesny hoe dan ook de derde man te worden bij the Gunners.

Denk je dat Wojciech Szczesny bij Arsenal blijft?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
72
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties