Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Szczesny fileert eigen vader: 'Ik heb genoeg van zijn idiote uitspraken'

Laatste update:

"Ik zou me hier een dag voor de finale van de FA Cup helemaal niet mee bezig moeten houden, maar door mijn vader heb ik geen keuze. Ik heb hem al twee jaar niet gesproken en ik wil iedereen laten weten dat ik genoeg heb van zijn idiote uitspraken over Arsenal en over de manager. Ik hoop dat iedereen begrijpt dat de uitspraken van mijn vader niet overeen komen met mijn gedachten", schrijft Szczesny op Facebook.

Vader Maciej Szczesny maakte destijds voornamelijk gehakt van de verdediging van Arsenal. "Wojciech maakte een fout bij het eerste tegendoelpunt, maar kijk eens naar de verdediging van Arsenal. Hoe die gasten spelen, dat is een ramp. Het lijkt niemand op te vallen. Neem Per Mertesacker, hij is wendbaar als een neushoorn. Wojciech moet boeten voor de fouten van de verdediging", zei zijn vader destijds onder meer.

-
Het is terecht dat Wojciech Szczesny geen eerste keeper meer is van Arsenal

Meer nieuws

Live meepraten in de LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
10
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties