Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Szoboszlai schiet EK-droom van IJsland in krankzinnige slotfase aan diggelen

Laatste update:

IJsland nam na elf minuten spelen de leiding. Gylfi Sigurdsson leek het Peter Gulácsi makkelijk te maken door de bal uit een vrije trap recht op hem af te schieten, maar de keeper liet de bal klungelig door zijn handen glippen. Dat leek tot de uiterste slotfase ook de winnende treffer te worden, maar Hongarije sloeg in de laatste minuten genadeloos toe.

Sigurdsson en Kari Arnason maakten er in het strafschopgebied een potje van, waarna Loic Nego de bal van dichtbij in de linkerhoek schoot: 1-1. In de extra tijd schoot Dominik Szoboszlai zijn team op fraaie wijze naar het EK. De aanvallende middenvelder ontving de bal nota bene op eigen helft, mocht ongehinderd oprukken en schoot de bal via de rechterpaal binnen.

Niet IJsland, waar Albert Gudmundsson vijftien minuten voor tijd inviel, maar Hongarije mag zich dus gaan opmaken voor een loodzware groepsfase op het EK. Het team van Rossi is ingedeeld in Groep F met titelverdediger Portugal, wereldkampioen Frankrijk en Duitsland. Bij de vorige editie in 2016 reikte de nummer 47 van de FIFA-ranglijst tot de achtste finales, waarin het uitgeschakeld werd door België (0-4).

-

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
19
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
6
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties