Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Taarabt slaat terug na kritiek Redknapp: 'Ik wil mijn reputatie beschermen'

Laatste update:

Tussen Taarabt en Redknapp lijkt het simpelweg niet goed meer te kunnen komen. "Redknapp zit alleen maar in zijn kantoor", vertelt de middenvelder. "En als hij de telefoon eens neerlegt en naar beneden komt, dan blijft hij maar vijf of tien minuten kijken. Hij geeft nooit zelf een training. Ik ben een professional: dit gaat niet om wraak, maar ik wil mijn reputatie beschermen."

"Ik ben niet van plan om de bal in de tribunes te rammen omdat we veel wedstrijden verliezen", vervolgt Taarabt. "Ik ben iemand die kansen creëert, het team goals brengt. Redknapp wil dat ik meer tackles maak, misschien ben ik gewoon niet zijn type speler. Ik kan alleen maar fit worden als ik minuten krijg in de Premier League, maar die krijg ik niet. Je kan wel zes of zeven uur per dag trainen, maar daar word je niet fitter van."

Taarabt werd vorig seizoen nog verhuurd aan AC Milan: "Het niveau van de trainingen ligt hier bij QPR een stuk lager", moppert de dribbelaar. "Er wordt niet zo intens getraind, de spelers zijn niet zo gemotiveerd. Bij Tottenham Hotspur ging het jaren geleden ook zo. Na een wedstrijd tegen West Ham United zei Redknapp ook tegen alle spelers dat ze niet fit waren. Ik antwoordde toen dat het probleem is dat er geen enkel idee in ons spel zat, we wisten niet hoe we als team druk moesten zetten. Het gaat niet alleen om rond rennen, je moet ook met je hersenen spelen."

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
26
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
19
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties