Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tabloid claimt wens Abramovich te weten: 'Messi moet naar Chelsea komen'

Laatste update:

Er wordt gesproken over een bod van zo'n 250 miljoen euro: het bedrag dat in het contract van Messi staat als gelimiteerde afkoopsom. De 27-jarige Argentijn wordt al geruime tijd met een transfer naar Engeland in verband gebracht en ook Manchester City droomt van de komst van Messi. Als het aan Abramovich ligt, komt de sterspeler van Barcelona naar Chelsea, zo wordt nu beweerd.

José Mourinho, de coach van Chelsea, zei onlangs nog dat hij niet geloofde in de komst van Messi naar zijn club. "Op dit moment hebben we te maken met Financial Fair Play en moeten we rekening houden met bepaalde regels", zei de Portugees. "We kunnen niet alle bedragen betalen. En we zijn zeker niet in staat om een 'supergeweldige transfersom' op tafel te leggen voor een 'supergeweldige speler'. Dat kan momenteel niet bij Chelsea." Wellicht denkt Abramovich daar anders over.

Zie jij Lionel Messi ooit naar de Premier League komen?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties