Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tactisch plan Emery pakt goed uit voor Arsenal in zware uitwedstrijd

Laatste update:

Emery besloot voor de uitwedstrijd op Dean Court de bezem door zijn basiself te halen. De Spanjaard koos voor een vijfmansdefensie, hetgeen ten koste ging van onder meer sterspeler Mesut Özil. Bournemouth ging met Nathan Aké in de basiself furieus van start en dacht na acht minuten voetballen al op voorsprong te komen. David Brooks verschalkte Bernd Leno na voorbereidend van Joshua King, maar het doelpunt van de Welshman werd uiteindelijk afgekeurd vanwege buitenspel, ondanks dat hij op het moment dat hij werd bediend op gelijke hoogte leek te staan met de laatste verdediger van Arsenal. Kort erna diende het eerste wapenfeit van de bezoekers. zich aan: een afstandsknal van Lucas Torreira belandde op de paal.

De formatie uit Londen kwam daarna lange tijd niet meer in de buurt van het doel van Bournemouth, maar nam na precies een halfuur wel de leiding. Sead Kolasinac trok de bal vanaf de linkerflank terug richting de rand van het strafschopgebied, waarna Jefferson Lerma de bal kiezelhard in eigen doel werkte: 0-1. Kort erna voorkwam Asmir Begovic dat Alex Iwobi kon scoren met een geplaatst schot. Arsenal leek de rust vervolgens te halen met een nipte voorsprong, maar in de blessuretijd van de eerste helft ging het toch nog mis voor the Gunners. Brooks had in het strafschopgebied oog voor King, waarna de Noors international Leno kansloos liet met een schitterende uithaal in de bovenhoek.

Na de onderbreking kwam Arsenal sterk uit de kleedkamer. Na balverlies van Lerma bediende Henrikh Mkhitaryan Aubameyang, maar de aanvaller uit Gabon schoot vervolgens uit kansrijke positie wild over. De aanvalsdrift van Arsenal werd halverwege de tweede helft echter alsnog beloond. Iwobi had een fraaie steekpass in huis op Kolasinac, waarna de vleugelverdediger Aubameyang een niet te missen kans bood: 1-2. Kort erna had Mkhitaryan de wedstrijd op slot kunnen gooien na een razendsnelle counter, maar de middenvelder uit Armenië werd na uitstekend voorbereidend werk van Aubameyang in de steek gelaten door zijn aanname. Daardoor mocht Bournemouth blijven hopen op een resultaat. De succesformatie van Eddie Howe voerde de druk in de laatste tien minuten flink op en kreeg ook enkele zeer goede mogelijkheden. De beste kans was vijf minuten voor tijd voor Lerma, maar zijn afstandsknal belandde op de paal. Arsenal hield daarna stand.

-

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties