Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tadic: 'Ajax maakte cruciale fout, ze hadden Overmars moeten beschermen'

Laatste update:

Tadic trok de deur in Amsterdam afgelopen zomer achter zich dicht. Maar ook het jaar daarvoor was de selectie al flink uit balans, zag de oud-aanvoerder. In de zomer van dat jaar kreeg ook zijn zaakwaarnemer, Milos Malenovic, een aanzienlijke rol in de wederopbouw.

"Het gat dat ontstond na het vertrek van Overmars en Erik ten Hag was zó groot dat allerlei mensen moesten helpen. Iedereen merkte dat het voor hen te moeilijk was. Zij moesten het maar even doen, in een periode waarin vijftien spelers vertrokken, onder wie zes belangrijke basisspelers."

"De gevolgen hebben we in het dramatische seizoen ondervonden. Als je spelers koopt, moet je verschillende karakters samenbrengen. Dat is cruciaal. De samenstelling van de selectie klopte totaal niet. En dat was allemaal het gevolg van wat er met Overmars is gebeurd."

'Geflirt'
Want over de gang van zaken met betrekking tot het vertrek van Overmars is Tadic totaal niet te spreken. "De club had hem nooit moeten laten vallen", is de aanvaller stellig.

"Ik weet dat het heel gevoelig ligt, in die periode helemaal. Maar Ajax had Overmars moeten beschermen. Een cruciale fout van de club", meent Tadic. De huidig beleidsbepaler bij Royal Antwerp stuurde grensoverschrijdende berichten naar vrouwelijke collega's.

"Waar mannen en vrouwen samenwerken, wordt er geflirt. Dat is normaal. Ik wil niemand beschuldigen en ook niets rechtvaardigen. Maar had het als club aangepakt en opgelost. Met elkaar. Je had én de vrouwen goed kunnen helpen die het betrof, én Overmars kunnen helpen."

Hype
"Als het fysiek onwenselijk contact was geweest, dan had je direct moeten optreden, klaar. Had hem geschorst, gestraft, maar niet laten vallen. De club ging klakkeloos mee in de hype die er was. Mensen wilden hem laten hangen in plaats van oplossen."

Tadic maakt vervolgens de balans op na het vertrek van Overmars. "Kijk wat Ajax er nu mee is opgeschoten. Op alle vlakken helemaal niets. En kom niet aanzetten met dat ik geen oog voor de vrouwen heb. Onzin."

"Ik ben mijn hele leven al omringd met vrouwen die me dierbaar zijn. Ik heb een lieve moeder en twee zussen. Als iemand iets negatiefs over mijn zus zei, dan wilde ik degene al vermoorden. Dus ik snap die andere kant heel goed. Maar dit is anders, want als Ajax hadden we één familie moeten zijn die samen problemen oplost."

Meer nieuws

'De nieuwe Nagelsmann' is de jongste manager ooit in de Premier League
3
Kieft ergert zich aan Oranje-international: 'Moet echt van dat dramagedrag af'
32
Vroege clash tussen Slot en Ten Hag in nieuwe Premier League-seizoen
27
Speel mee bij Unibet dit EK en win tickets voor de finale in Berlijn!
0
Haarscheurtjes in Spaanse kamp: speler zit uur voor vertrek al in de spelersbus
26
Valentijn maakt live op tv nieuwe baan van Johan Derksen bekend: 'Klopt, ja'
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties