Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tadic begrijpt er niets van: 'Dat vind ik gewoon nergens op slaan'

Laatste update:

"Als er een pandemie is, dan snap ik dat voetbal even niet meer het belangrijkste is", legt Tadic uit. "Maar dan kun je toch niet zomaar een heel seizoen schrappen en de prijzen niet verdelen? Onbegrijpelijk. Begrijp me niet verkeerd: ik heb het een plek gegeven en natuurlijk was en is er iets veel belangrijkers aan de hand in de wereld. Maar als ik puur naar het voetbal en de Eredivisie kijk, dan had het in mijn ogen anders gekund."

'Ajax moet nu wel op zoek naar vervangers'

Ajax stond na 25 gespeelde wedstrijden bovenaan in de Eredivisie met 56 punten. Nummer twee AZ had evenveel punten verzameld, maar had een slechter doelsaldo (+45 om +37). "We hadden niet vijf wedstrijdjes gespeeld of zo, nee, we zaten al in maart. Dan zet je een streep onder de competitie en is de nummer één gewoon de kampioen van Nederland", is Tadic stellig.

"Dan hoor je verhalen van: Ja, maar AZ heeft net zoveel punten... Oké, maar telt in de Eredivisie bij gelijke stand het doelsaldo? Precies, volgens mij is dat al heel lang het geval, dat zoeken naar uitwegen vind ik gewoon nergens op slaan. Als AZ bovenaan had gestaan, of PSV of Feyenoord of welke club dan ook, dan waren zij de kampioen. Dan had ik dus exact hetzelfde gezegd als nu."

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
20
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
23
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties