Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miljoenenaankoop Carlos Forbs spreekt zich uit over meespelen in Jong Ajax

Laatste update:

Vol verwachting tekende Forbs begin augustus tot medio 2028 bij Ajax. Tot dusver staat de teller op 32 officiële wedstrijden namens de Amsterdammers, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 5 assists.

Afgelopen winter zou hij gesprekken hebben gevoerd met Nottingham Forest over een vervoegde uittocht bij Ajax, maar tot een transfer kwam het niet. Inmiddels speelt Forbs zijn wedstrijden niet in de Premier League, maar in de Keuken Kampioen Divisie. Maandagavond was hij in zijn tweede duel namens Jong Ajax goed voor de openingstreffer.

Waar middenvelder Kian-Fitz Jim eerder aangaf dat hij van mening is het niveau van Jong Ajax te zijn ontgroeid, wil Forbs zich juist positief blijven opstellen. "Ik ben blij dat ik het team kon helpen en we drie punten konden pakken, dat is het belangrijkste." Forbs speelde tegen Cambuur de volledige wedstrijd uit.

Forbs voelt zich niet gekrenkt door een oproep voor Jong Ajax. "Ik probeer me te ontwikkelen bij deze club, dus als ik bij Jong Ajax of het eerste moet spelen, dan doe ik dat. Natuurlijk is het iets anders, maar ik doe altijd mijn best voor welk team dan ook." Volgens Transfermarkt is Forbs momenteel nog 10 miljoen euro waard.

De pijlsnelle Portugees is nog altijd gelukkig in Amsterdam. "Dit seizoen kent ups and downs, maar het is mijn eerste professionele seizoen. Tot nu toe geniet ik er erg van, Ajax steunt me daarbij en hopelijk kunnen we bouwen. Dan kan Ajax mij helpen en ik Ajax", besluit Forbs.

Reactie Vos


Dave Vos, de trainer van Jong Ajax, is tevreden over wat Anton Gaaei en Forbs laten zien in het beloftenelftal. "Het zijn allemaal jonge spelers. Ze hebben de status van Ajax 1, maar hebben ook hun minuten nodig. Daar zijn dit geweldige wedstrijden voor. Ze moeten minuten maken en plezier hebben in wat ze doen, van daaruit moeten ze de volgende stap maken."

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
5
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
7
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
26
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties