Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tadic: 'Dit is denk ik een grote wake-up call, maar er is nog niets verloren'

Laatste update:

Ajax zag direct na de winterstop koploper PSV punten verspelen tegen FC Emmen (2-2). De ploeg van trainer Erik ten Hag kon vervolgens de koppositie overnemen, maar liet dat na doordat er thuis niet werd gewonnen van Heerenveen. Een paar dagen later werd er in de TOTO KNVB Beker wel gewonnen van de Friezen, maar tegen Feyenoord volgde een grote nederlaag. "Het is iets nieuws voor ons allemaal en het voelt raar", aldus Tadic in gesprek met Ajax TV. "We moeten nu eerlijk zijn tegen elkaar en zeggen wat we denken over hoe we beter worden. We zitten allemaal in hetzelfde team. We willen beter worden en iedereen die fan is van Ajax weer blij maken."

In de eerste seizoenhelft verkeerde Ajax in een blakende vorm. Tadic wil samen met zijn ploeggenoten zo snel mogelijk weer terug naar dat niveau. "Dit is denk ik een grote wake-up call, maar er is nog niets verloren. We staan vijf punten achter, dat is veel, maar we moeten geloof houden. We hebben zoveel wedstrijden gewonnen en we speelden ook nog eens goed voetbal. Iedereen keek graag naar Ajax."

Zaterdagavond wacht de ontmoeting met VVV-Venlo. Aan het begin van het seizoen won Ajax de uitwedstrijd in Venlo met 0-1. Tadic tekende vlak voor tijd vanaf elf meter voor de enige goal van de avond. "We hadden daar een moeilijke wedstrijd op het kunstgras. Ze verdedigden erg sterk en probeerden goed in de duels te komen. Er bestaan geen makkelijke duels als je zelf niet honderd procent geeft. Ik hoop dat wij ons dat nu realiseren."

-
Wat verwacht jij van Ajax - VVV-Venlo?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
63
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties