Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tadic en Ziyech volgens 'betrouwbare bron' Derksen ontevreden over Ajax-staf

Laatste update:

"Die schijnt namelijk het tactisch brein te zijn geweest", aldus Derksen over Schreuder. "Ten Hag praat wel veel, maar heeft geen tactisch plan meer. Als er iets fout gaat tijdens de wedstrijd, kan hij het niet aanpassen. Ziyech en Tadic worden er eigenlijk heel moe van. Die zeggen: we zitten nu met een technische staf naast de trainer die totaal geen inbreng heeft en niets toevoegt. Die twee zijn echt heel ontevreden", aldus Derksen.

"Alfred Schreuder is tactisch een hele goede trainer, maar hij schijnt af en toe een beetje een lek te zijn geweest naar jouw betrouwbare bron", reageert tafelgenoot Hans Kraay junior. "Dat vond Ten Hag dan weer vervelend en dat kan ik me voorstellen. Je kunt dan wel een goede trainer zijn, maar als je een iets te goede relatie hebt met een bepaald gedeelte van de pers en je lekt dingen uit de kleedkamer... Dan kan ik me voorstellen dat je een andere weg inslaat."

Gedurende het vorige seizoen werd al bekend dat Schreuder Ajax zou inruilen voor Hoffenheim. Nadien hebben Tadic en Ziyech hun contract in Amsterdam verlengd. Tadic ligt tot 2026 vast in de Johan Cruijff ArenA. Hij tekende een langdurig contract zodat hij zijn trainerscarrière bij Ajax kan opstarten. Ziyech stond in de belangstelling van Sevilla en Bayern München, maar zette desondanks zijn handtekening onder een nieuwe contract.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties