Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tadic haalt uit naar beleidsmakers bij Ajax: 'Waarom moest een Duitser...'

Laatste update:

Tadic stond in totaal vijf jaar lang onder contract bij Ajax, tot hij afgelopen zomer besloot Amsterdam te verruilen voor Istanbul. "Vorig seizoen heeft me zoveel pijn gedaan. Ik voelde steeds meer dat ik weg moest gaan. Ondanks dat ik zoveel van Ajax hou."

De aanstelling van Mislintat als technisch directeur noemt Tadic een onbegrijpelijke keuze van de beleidsmakers bij Ajax. "Nederlanders zijn trots op de manier waarop ze voetbal beleven, en terecht. Nederlanders zijn vooraanstaand in de wereld, waarom moest een Duitser dan ineens bepalen hoe Ajax zou gaan functioneren? Dat vind ik totaal absurd."

De Servisch international neemt het de inmiddels ontslagen Mislintat niet kwalijk, maar wel de personen die hem aanstelden. "Je kan het de mensen kwalijk nemen die hem zijn gang hebben laten gaan. Bij mensen die stevig in hun schoenen staan, was dit nooit gebeurd."

Uiteindelijk besloot Tadic afgelopen zomer Ajax definitief te verlaten. Een jaar te laat volgens de linksbuiten. "Voor mezelf was het beter geweest als ik met Erik te Hag was vertrokken, maar Ajax is mijn droomclub. Ik wilde helpen om een nieuw en sterk Ajax te bouwen. Het deed pijn om PSV en Feyenoord te zien strijden om de prijzen en wij niet."

John Heitinga
Toen Alfred Schreuder in januari van 2023 door Ajax werd ontslagen, werd toenmalig Jong Ajax-trainer Heitinga gevraagd om het seizoen als coach af te maken. Na een teleurstellend restant van het seizoen, waarin Ajax derde werd en op het nippertje naast de TOTO KNVB Beker greep, werd Heitinga zonder pardon op straat gezet.

"Ajax heeft hem misbruikt en als een baksteen laten vallen. Hij moest de club redden, maar mocht een paar maanden later niet eens meer assistent zijn. Het is een geweldige trainer en een mooi persoon. Ajax is alles voor hem. Hij haalde het maximale eruit. Hij had juist waardering moeten krijgen: hoe hij op straat is gezet, vind ik heel kwalijk."

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
35
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
225
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
11
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
30
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties