Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tadic in zijn hart geraakt: 'I continue in English: I did not deserve this'

Laatste update:

Diep in blessuretijd van de eerste helft, die langer doorging dan arbiter Bas Nijhuis via de vierde official had laten aangeven, versierde Ajax bij een 1-1 tussenstand een penalty. Na de handsbal van Damil Dankerlui op een voorzet van Tadic floot Nijhuis aanvankelijk voor het rustsignaal, maar felle protesten en een VAR-ingreep brachten de arbiter naar de zijlijn. Daar zag Nijhuis dat Dankerlui met uitgestoken arm naar de bal ging: strafschop. Tadic schoot die beheerst rechtdoor: 1-2.

"Ik denk dat het een penalty was", reageerde Tadic op het controversiële moment. "Maar ik vond het niet goed wat de fans van Groningen deden. Ik heb een geweldige tijd in Groningen gehad. Ik zeg altijd dat Ajax mijn droomclub is, maar Groningen en Twente zitten in mijn hart. Let me continue in English: I did not deserve this. Kijk, Groningen heeft veel geld aan mij verdiend. Bovendien heb ik daar een uitstekende tijd gehad, had ik daar altijd veel lol en hebben we samen de beste resultaten in de clubgeschiedenis behaald."

"Ik denk niet dat ik het fluitconcert heb verdiend. Ik ben heel erg teleurgesteld. Ik heb mensen gelukkig gemaakt hier en ze hebben goed aan me verdiend. Nooit, nooit vier ik een doelpunt tegen Groningen of Twente. Dit was erg slecht van de supporters en ik denk niet dat ik dit verdiend heb. Maar goed, het is hun keuze", aldus Tadic, die tussen juli 2010 en juli 2012 het shirt van Groningen droeg en in zijn eerste seizoen op een verdienstelijke vijfde plek eindigde in de Eredivisie.

-

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
0
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
4
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
1
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties