Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tadic én Ten Hag reageren op woedeuitbarsting: 'Je moet luisteren'

Laatste update:

Het ging na afloop uiteraard ook over de woedeuitbarsting van Dusan Tadic jegens Sergiño Dest, vijf minuten voor de onderbreking. De captain van Ajax was niet blij met zijn teamgenoot, drukte zijn voorhoofd tegen dat van de tiener en nam enkele seconden geen blad voor de mond. "Dat is normaal in voetbal", verzekerde Tadic in gesprek met de NOS. "Ik heb veel ervaring en probeer hem te sturen. Het was een gevaarlijke situatie, toen ik de bal verloor had het 1-0 kunnen worden voor Heerenveen."

Dest bleef immers op enkele meters van Tadic stilstaan en gaf geen afspeeloptie. Dat zinde de Serviër niet. "Hij moest diepgaan. Maar dit is normaal. Hij is een jonge en goede speler en ik probeer hem te helpen. Het is normaal dat je een beetje emotie hebt. Ik ben een emotionele man", lachte hij. "En Dest is een goede jongen en een goede speler. Maar hij moet niet blind naar voren lopen als ik de bal dreig kwijt te raken.

"Heerenveen had zo maar op 1-0 kunnen komen. Onze backs liepen de laatste duels te vaak samen naar voren. Daar hebben we over gesproken. Dan moeten we die afspraken ook nakomen." Ten Hag had het incident niet gezien, maar wel gehoord. Op basis daarvan oordeelde de oefenmeester dat de tirade van zijn aanvoerder niet buitensporig was. "Ik denk dat het altijd gaat om correctie en acceptatie."

"Zeker als jonge speler, die het overigens fantastisch doet, moet je luisteren." Ajax had voor rust achter kunnen komen. "Maar gelukkig maakten wij nu eens de eerste goal", zei Ten Hag. "En daarna zie je dat we nog steeds goed kunnen voetballen als we een beetje ruimte krijgen. Die kansen lagen er ook in onze vorige wedstrijden. Maar toen stonden we slecht bij spelhervattingen en leden we te veel balverlies. Als het 0-0 blijft, hebben wij spelers die het kunnen afmaken."

-

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
26
Furieuze Postecoglou spreekt tegen media én Tottenham-fan grote ergernis uit
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Uitgevallen Ederson deelt grappige berichten die fans van Arsenal hem stuurden
6
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
'Clubleiding Ajax had voorkeur voor twee Nederlandse trainers boven Farioli'
60

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties